…essensen af fuglenes liv og bevægelse skal opleves og fanges derude på stedet, for at karakteren kan fortolkes troværdigt. Intet erstatter den personlige oplevelse af stemning, landskab, vejrlig og tilstedeværelse.

Velkommen til min hjemmeside, hvor jeg vil formidle nogle af mine oplevelser med natur, fugle og landskabet gennem skitser, tegninger, akvareller og grafik.

I galleriet sættes udvalgte værker til salg, men det er blot et lille udvalg. Kontakt mig for et besøg, salg, eller information om udstillinger. Samtidig vil hjemmesiden være et kig ind i den kunstneriske proces og ideerne bag værkerne, se under "artikler".

Mit udgangspunkt er altid mine egne møder med fuglene, naturen og det vejr, der har det med at skifte hurtigt og uforudsigeligt. Det at være til stede, lige foran motivet, er helt afgørende for min praksis. Gennem årene har jeg udviklet en stor lyst til at gøre selv større ting færdige under åben himmel, også selvom det fryser, regner eller stormer. Skitsebøgerne spiller stadig en rolle, især på de årstider, hvor en dag i felten byder på mange flere ideer, end man kan nå at behandle på stedet. Skitserne tages så frem i atelieret og kan danne grundlag for nye billeder, som bedre udvikles indendørs, som f.eks. grafikken oftest kræver det.